Taina Pieski liikenne- ja viestintäministeriön strategiajohtajaksi

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 9.6.2017 9.00
Uutinen
Taina Pieski (Kuva: Tomi Parkkonen)
Taina Pieski (Kuva: Tomi Parkkonen)

Liikenne- ja viestintäministeriön strategiajohtajan tehtävään on määrätty Taina Pieski kolmivuotiskaudeksi 1.10.2017 - 30.9.2020. Pieski on toiminut ministeriön viestintäjohtajana yli kahdeksan vuoden ajan.

Strategiajohtaja johtaa ministeriön strategioiden valmistelua sekä hallinnonalan konsernistrategiatyötä. Pieski johtaa ministeriön ennakointityötä ja koordinoi hallituksen kärkihankkeiden toimeenpanoa. Hän vastaa maakuntauudistuksen valmistelun koordinoinnista LVM:n hallinnonalalla. Strategiajohtaja Pieskin vastuulle kuuluu myös Suomen arktisen neuvoston puheenjohtajakauden koordinaatio LVM:n hallinnonalalla.

- Liikenne- ja viestintäsektorilla on meneillään historiallinen uudistustyö, johon osallistuminen näköalapaikalta on erittäin motivoivaa. Pitkän viestintäuran jälkeen on hienoa tarttua uusiin johtotehtäviin hallinnonalan strategiatyön parissa. Kiinnostavin ensimmäinen haaste on ministeriön tulevaisuuskatsauksen valmistelun johtaminen, joka käynnistyy pian yhteistyössä sidosryhmien kanssa, sanoo Taina Pieski.

Lisätietoja: Kansliapäällikkö Harri Pursiainen, p. 0295 34 2389