Avoimet työpaikat

Täältä löydät tiedot liikenne- ja viestintäministeriön avoimista työpaikoista. Kun sivu on tyhjä, paikkoja ei ole haettavana.

Sivun tiedot tuotetaan automaattisesti Valtiolle.fi-palveluun syötettyjen tietojen perusteella. Valtiolle.fi on valtionhallinnon sähköinen rekrytointijärjestelmä.

Rekrytointiprosessin nopeuttamiseksi hakemukset avoinna oleviin virkoihin tai tehtäviin toivotaan ensisijaisesti Valtiolle.fi-järjestelmän kautta.

Ministeriö työnantajana

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Huolehdimme turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Toimivat liikenne- ja viestintäpalvelut ovat osa yhteiskunnan perustaa. Palveluiden raaka-aineena on yhä useammin tieto, alustana liikenteen ja viestinnän verkot. Edistyksellisellä länsäädännöllä luodaan edellytyksiä markkinaehtoiselle palvelutuotannolle ja uusille liikentoimintaideoille. Ministeriön tehtävänä on myös hillitä ilmastonmuutosta hallinnonalan toimien kautta.

Liikenne- ja viestintäministeriö arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme avoimiin tehtäviimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. Meillä työskentelee noin 180 ministeriöläistä, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme oikeudenmukaisuus, rohkeus ja yhteistyö. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä pidät näitä asioita tärkeinä.

 • Erityisasiantuntija (ajokortti- ja ammattipätevyysasiat)
  29.3.2023 0.00

  Nyt haemme palveluosaston kuljetus- ja pätevyysyksikköön erityisasiantuntijaa 1.7.2023 lukien. Virka on viraston yhteinen. Erityisasiantuntijana vastaat liikenteen säädösvalmistelu- ja asiantuntijatehtävistä. Vastaat erityisesti tieliikent...

  Avoimet työpaikat
 • Erityisasiantuntija (digitalisaatio ja datatalous)
  27.3.2023 0.00

  Nyt haemme tieto- ja turvallisuusosaston tietoliiketoimintayksikköön erityisasiantuntijaa 1.6.2023 lukien. Virka on viraston yhteinen. Erityisasiantuntijana pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu erityisesti digitaalisaatioon ja datatalouteen li...

  Avoimet työpaikat
 • Viestinnän harjoittelija liikenne- ja viestintäministeriöön
  12.3.2023 23.00

  Oletko kiinnostunut harjoittelusta liikenne- ja viestintäministeriössä syksyllä 2023? Tarjoamme harjoittelupaikan palveluhenkiselle, yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneelle opiskelijalle viestintätiimissämme. Harjoittelijana olet muka...

  Avoimet työpaikat