LVM:n ovet auki virtuaalisesti koko viikon

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 18.8.2017 10.05
Uutinen
Kuva: LVM
Kuva: LVM

Liikenne- ja viestintäministeriö viettää avointa viikkoa 21.-26.8. osana Suomen 100-vuotisjuhlavuotta sekä ministeriön 125-vuotisjuhlaa. Viikon aikana ministeriön työhön ja ministeriöläisiin voi tutustua videoiden, suorien verkkolähetysten sekä Facebook- ja Twitter-keskusteluiden kautta.

Viikon aikana Facebookissa järjestettävien keskusteluiden aiheina ovat tulevaisuuden viestintäverkot, ajokorttiuudistus sekä avoimen tiedon hyödyntäminen. Sosiaalisessa mediassa julkaistavissa videoissa ministeriöläiset puolestaan kertovat työnsä eri puolista.

Viikon aikana järjestettävät kuulemistilaisuudet miehittämättömän ilmailun tulevasta EU-sääntelystä sekä maantielain uudistuksesta ovat seurattavissa suorana lähetyksenä myös ministeriön Youtube-kanavalta.

Perjantaina 25.8. puolestaan tempaistaan ministeriön Twitter-spurtti, kun LVM:läiset kertovat Twitterissä työpäivästään tunnisteella #AvoinLVM.

Avoimen viikon päättää lauantaina 26.8. klo 10-14 Säätytalolla järjestettävä valtioneuvoston yhteinen avointen ovien tapahtuma. Twitterissä viikonlopun tapahtumista kerrotaan tunnisteilla #yhdessä ja #avoimetovet.