Kiuru tapaa Intian ja Etelä-Afrikan viestintäministerit

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 20.9.2011 10.16
Uutinen

Asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru tapaa Intian ja Etelä-Afrikan viestintäministerit Helsingissä pidettävässä kansainvälisessä tietoturva-alan seminaarissa.

Liikenne- ja viestintäministeriön ja Finpron järjestämä kaksipäiväinen seminaari on suunnattu kehittyvien markkinoiden toimijoille. Kohdemaina ovat Intia, Etelä-Afrikka ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

Ministeri Kiurulla on kahdenväliset tapaamiset Intian viestintäministerin Shri Kabil Sibalin sekä Etelä-Afrikan viestintäasioista vastaavan varaministerin Obed Bapelan kanssa 20. ja 21. syyskuuta.

Lisäksi Kiuru tapaa Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien väestörekisteriviraston pääjohtajan Ali M. Al Khourin.

Tapaamisissa keskustellaan muun muassa laajakaistasta, tietoturvasta ja taajuuksien osoittamisesta tutkimus-, testi- ja koulutuskäyttöön.

Seminaarin tavoitteena on edistää suomalaisten ja ulkomaisten tietoturvayritysten yhteistyötä ja liiketoimintaa sekä luoda kuvaa Suomesta korkean luokan tietoturvamaana.

Seminaarissa ovat edustettuina tietoturva-alan yritykset ja julkinen sektori niin Suomesta kuin kohdemaista sekä tietoturvaa koskeva akateeminen tutkimus. Ohjelmassa on yksityisen ja julkisen sektorin esityksiä ajankohtaisista aiheista sekä alan tutkimuksesta ja tietosuojamääräyksistä.