Olli-Pekka Rantala LVM:n konserniohjausosaston osastopäälliköksi

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 30.6.2022 13.35 | Julkaistu suomeksi 1.7.2022 klo 12.55
Tiedote
Osastopäällikkö Olli-Pekka Rantala (kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää, Keksi/LVM)
Osastopäällikkö Olli-Pekka Rantala (kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää, Keksi/LVM)

Valtioneuvosto nimitti 30. kesäkuuta 2022 liikenne- ja viestintäministeriön konserniohjausosaston osastopäälliköksi valtiotieteiden maisteri Olli-Pekka Rantalan (s. 1974). Rantalan toimikausi alkaa 1.9.2022 ja päättyy 31.8.2027.

Rantala on toiminut LVM:n palveluosaston osastopäällikkönä vuoden 2016 syyskuusta lähtien. Tätä ennen hän toimi ministeriön tieto-osaston osastopäällikkönä ja yksikön päällikkönä kolmessa ministeriön viestintäpolitiikan osaston yksikössä. Hän on työskennellyt myös erityisasiantuntijana Suomen pysyvässä EU-edustustossa Brysselissä.

Osastopäällikkö osallistuu ministeriön johtamiseen johtoryhmissä sekä johtaa osastonsa toimintaa ja vastaa siitä, että tehtävät hoidetaan tuloksellisesti.

Konserniohjausosastolla toimii viisi yksikköä, jotka vastaavat muun muassa hallinnonalan tulosohjauksesta, säädösvalmisteluasioista ja vaikutusten arvioinnista, tutkimusasioista, valmius- ja varautumisasioista, talousarviota koskevista asioista ja yleishallinnosta sekä henkilöstöhallinnosta ja henkilöstön kehittämisestä.

Lisätietoja:

Kansliapäällikkö Minna Kivimäki, p. 0295 342 389, [email protected], Twitter: @Kivimakim