Ministeri Harakka osallistuu Maailman talousfoorumiin Davosissa

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 17.1.2023 8.15 | Julkaistu suomeksi 17.1.2023 klo 13.37
Tiedote
Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (Kuva: Laura Kotila/VNK)
Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (Kuva: Laura Kotila/VNK)

Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka osallistuu Sveitsin Davosissa järjestettävään Maailman talousfoorumin vuosikokoukseen 17.-19.1.2023.

Maailman talousfoorumin vuosikokous kokoaa valtioiden, liike-elämän ja kansalaisyhteiskunnan johtajia ja vaikuttajia keskustelemaan maailman tilasta ja etsimään yhteisiä ratkaisuja aikamme haasteisiin.

Ministeri Harakka osallistuu Davosissa muun muassa digitalisaatiota, datataloutta ja kyberturvallisuutta koskeviin tilaisuuksiin. Lisäksi hänellä on kahdenvälisiä tapaamisia eri sidosryhmien kanssa. Hän tapaa mm. Intian rautatie-, viestintä- ja informaatioteknologiaministeri Ashwini Vaishnawin.

Ministeri Harakka osallistuu 17.1. tokenisaatiota koskevaan paneelikeskusteluun, jota voi seurata suorana lähetyksenä verkossa. Tokenisaatio voi mahdollistaa melkein minkä tahansa reaalimaailman omaisuuserän digitaalisen esityksen lohkoketjussa. Keskustelussa pohditaan, mille aloille tokenisaatiolla on suurin vaikutus.

Ministeri Harakka on ensimmäinen ministeri, joka on mukana Tivi-lehden vuosittain julkaisemassa sadan it-vaikuttajan listalla.

Lisätietoja:

ministerin erityisavustaja Johanna Juselius, p. 050 372 7062, [email protected]

johtava asiantuntija Ritva Hautanen, p. 050 597 4287, [email protected]