Liikenneturvan hallitukseen nimettiin edustajia

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 22.12.2005 14.07
Tiedote
Liikenneturvan hallitukseen nimitettiin erovuoroisten tilalle edustajat vuosiksi 2006 ja 2007. Valtioneuvosto nimitti jäsenet ja varajäsenet 22. joulukuuta.

Hallituksen puheenjohtajaksi uudelle kaksivuotiskaudelle nimitettiin maaherra Rauno Saari.

Liikenne- ja viestintäministeriön edustajaksi nimitettiin vanhempi hallitussihteeri Anna-Liisa Tarvainen. Hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen tulee liikenneneuvos Matti Roine.

Sisäasiainministeriön edustajaksi nimitettiin poliisiylitarkastaja Eero Laine ja varajäseneksi poliisitarkastaja Timo Ajaste.

Valtioneuvoston määrääminä hallituksen varsinaisina jäseninä jatkavat vuoden 2006 loppuun hallitussihteeri Juhani Turunen sosiaali- ja terveysministeriöstä sekä opetusneuvos Seppo Niinivaara opetusministeriöstä.

Liikenneturvan hallitukseen kuuluu yksitoista jäsentä ja valtioneuvoston määräämä puheenjohtaja. Valtioneuvosto määrää neljä hallituksen jäsentä, jotka edustavat liikenne- ja viestintä, opetus-, sisäasiain- sekä sosiaali- ja terveysministeriötä. Liikenneturvan keskusjärjestön kokous valitsee muut jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Puheenjohtaja ja muut jäsenet määrätään tai valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Vuosittain puolet jäsenistä on erovuorossa.


Lisätietoja

ylitarkastaja Janne Mänttäri, puh. (09) 160 28569