Liikennehallinnon uusien yhtiöiden hallitukset nimitetty

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 29.12.2009 16.37 | Julkaistu suomeksi 24.11.2015 klo 9.50
Uutinen

Arctia Shipping Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii teollisuusneuvos Matti Virtaala. Hallituksen jäsenet ovat johtaja Sari Aitokallio, Metso Oyj, Senior Legal Counsel Maire Laitinen, Fondia Oy, neuvotteleva virkamies Mika Mäkilä, liikenne- ja viestintäministeriö, DI, ekonomi Jukka Suominen, diplomimerikapteeni Päivi Söderholm, Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus ja Pekka Savikko, joka on henkilöstön edustaja (henkilökohtaisena varajäsenenä Rauno Mutka).

Finavia Oyj:n hallituksen puheenjohtajana toimii vuorineuvos Seppo Paatelainen. Hallituksen jäsenet ovat varatuomari Pirkko Juntti, neuvotteleva virkamies Rita Linna, liikenne- ja viestintäministeriö, kehitysjohtaja Erja Takala, SOK-yhtymä, logistiikkajohtaja Antti Vehviläinen, StoraEnso ja Pauli Manninen, joka on henkilöstön edustaja.

Meritaito Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii johtaja Matti Puhakka Kansaneläkelaitokselta. Hallituksen jäsenet ovat neuvotteleva virkamies Susan Hindström, liikenne- ja viestintäministeriö, lakiasianjohtaja Pekka Leskinen, Itella Oyj, taloustieteiden maisteri Eeva Niskavaara, kauppatieteiden maisteri Kirsti Piponius ja Ahti Hyvärinen, joka on henkilöstön edustaja (henkilökohtaisena varajäsenenä Timo Löytynoja).

Luotsausliikelaitoksen hallituksen puheenjohtajana toimii kauppaneuvos Soili Suonoja ja varapuheenjohtajana jatkaa neuvotteleva virkamies Juha Parantainen liikenne- ja viestintäministeriöstä. Hallituksen jäsenet ovat logistiikkajohtaja Anne Kariniemi, Oriola KD Oyj, kehitysjohtaja Virpi Mäkelä, Nokia Oyj, kehitysjohtaja Ilpo Virtanen, Oteran Oy ja luotsi Hannu Lukkari, joka on henkilöstön edustaja.