Laajakaistan edistämisestä digitaalisen infrastruktuurin strategian kuulemistilaisuus 16.11.

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 14.11.2017 10.33
Uutinen

Liikenne- ja viestintäministeriössä valmistellaan uutta digitaalisen infrastruktuurin strategiaa. Strategian on tarkoitus sisältää Suomen laajakaistatavoite vuodelle 2025 sekä keinot tavoitteen saavuttamiseksi. Strategiasta tulee teknologianeutraali, eli se koskee sekä kiinteää että langatonta laajakaistaa.

Liikenne- ja viestintäministeriö järjestää kuulemistilaisuuden 16. marraskuuta 2017 klo 11.30 kuullakseen sidosryhmien näkemyksiä laajakaistan tulevaisuuden tarpeista sekä toimenpiteistä niiden saavuttamiseksi. Tilaisuudesta on suora verkkolähetys. Tilaisuuteen voi lähettää osallistua myös Twitterissä tunnistella #DigiInfra.

Digitaalisen infrastruktuurin strategialla vastataan globaaleihin kehityssuuntiin, kuten virtuaalitodellisuuteen, automatisaatioon ja esineiden internetiin. Laadukkaat ja toimintavarmat viestintäverkot muodostavat alustan uusille palveluille ja innovaatioille. Strategialla pyritään varmistamaan verkkojen kehittyminen niin, että palvelut ovat tulevaisuudessa kaikkien saatavilla.