Finnish Internet Forum pureutuu hybridivaikuttamiseen – ilmoittautuminen on alkanut

liikenne- ja viestintäministeriö
Julkaisuajankohta 29.3.2018 14.54
Uutinen
Näppäimistö ja lukko katsottuna suurennuslasin läpi. (Kuva: Rodeo)
Näppäimistö ja lukko katsottuna suurennuslasin läpi. (Kuva: Rodeo)

Liikenne- ja viestintäministeriö, ulkoministeriö ja eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunta järjestävät yhteistyökumppaneidensa kanssa Finnish Internet Forum -tilaisuuden Pikkuparlamentin auditoriossa torstaina 26. huhtikuuta 2018 klo 8.30-14.00. Finnish Internet Forum järjestetään nyt yhdeksännen kerran.

Finnish Internet Forumin teemana on tänä vuonna hybridivaikuttaminen. Forumin asiantuntijapaneelissa pohditaan muun muassa, miksi hybridivaikuttamista tehdään ja miten kyber- ja informaatioturvallisuus eroavat toisistaan.

Toisessa paneelikeskustelussa käsitellään yksityisyyden suojaa verkossa EU:n uuden tietosuoja-asetuksen astuessa voimaan toukokuussa.

Tilaisuudessa kuullaan myös Johan Helsingiuksen puheenvuoro nettineutraliteetista. Lisäksi professori Toni Ahlqvist Oulun yliopistosta esittelee Vastakkainasettelut-hankettaan. Minkälaisia yhteiskunnallisia ja eettisiä seuraamuksia radikaaleilla nousevilla teknologioilla voi olla?

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 20.4. mennessä Finnish Internet Forumin verkkosivulla, josta löytyy myös tarkempi ohjelma. Finnish Internet Forumia voi seurata myös verkkolähetyksenä. Twitterissä tapahtuman hashtag on #FIForum.